DantesCookieJar

Personal blog and portfolio

Nytt kapitel: främmande land

Den 2 juni 2017 tog jag tillslut min efterlängtade examen och kan nu gå vidare med högre studier, men innan det sker ska jag iväg på ett litet äventyr som jag personligen anser att jag förtjänar efter all jobb och slit man tagit sig igenom. Därför ska jag på utlandsstudier i ett år. 

16 dagar kvar till avfärd.
Den 3 Oktober kl. 8.15 tar jag av mot Osaka, Japan.

Jag har haft stressrelaterade drömmar om tåg och flygplan på senaste… Trevligt.

Samtidigt som jag vill säga att detta är otroligt häftigt är jag även väldigt rädd för att flyga. Har endast rest vid två tillfällen, till Kroatien och Belgien som endast tagit 2 timmar åt ena hållet samt att någon annan har arrangerat det hela. Denna gång ska man flyga helt själv och hela resan tar 21 timmar om allt går som det ska. Dessutom är detta mer likt en flytt än en simpel resa vilket jag kommer att prata mer om senare. Just nu vill jag passa på att säga hej och hejdå till vänner innan jag åker iväg och blir borta ett bra tag. 

Under denna månad har jag lyckats samla ihop en del pengar inför resan och har varit otroligt snål. Vilket har gjort att jag inte har tagit mycket initiativ till att träffa folk eftersom… fika är fan dyrt…  Så ni är så välkomna så att ta en kopp te hemma hos mig de som vill små prata innan :3 

De som vill får väldigt gärna följa mig på mina sociala medier
där jag kommer att posta om mitt kommande äventyr.

Ja, jag kan väl skicka presenter från japan ibland…

Next Post

Previous Post

1 Comment

  1. Laura Purdy September 20, 2017

    OMG Dante!!! Så himla roligt! Jag är så lycklig för dig! Ha det finfinfint i Japan!!!! Jag ser fram emot att läsa om din resa. Många varma hälsningar och kramar från mig!

Leave a Reply

© 2019 DantesCookieJar

Theme by Anders Norén