DantesCookieJar

Personal blog and portfolio

Osaka 8 oktober – Nog med tråkigheter

Osaka 2017 - 10 - 08

Nu har jag skrivit om en massa tråkigheter som hänt dessa första dagar och inte riktigt pratat om de roliga och intressanta sakersom faktiskt har hänt under dessa dagar. Det som är lite synd är att jag inte har filmat eller tagit så mycket bilder vilket jag ska tänka mer på från och med nu så att jag har mer kul grejer att berätta och sådant som är mer relevant till resan än mina problem ^^”

Under min första dag i japan var jag faktiskt ute under större delen av dagen med min japanska vän som visade mig runt. Vi var till och med en sväng på IKEA där jag fick väldigt mycket energi och motivation till att faktiskt dekorera min lägenhet. Alltså en mycket mer positiv inställnig till det hela.

Min andra dag var faktiskt ganska tråkigt så det finns inte så mycket och säga.

Men första skoldagen var faktiskt väldigt intressant och jag hade inga som helst problem att skaffa mig nya kontakter. Förutom svenskarna i klassen pratade jag även en del med en kille från spanien som också skulle kolla in samma kollektiv som jag har varit intresserad av och så lärde jag även känna två tjejer varav ena från frankrike och den andre från Kanada. Vi håller kontakten via en populär app i asien som heter LINE.

Igår (7 oktober) handlade jag flera intressanta godsaker på 7Eleven som är öppen dygnet runt. Allt är mycket billigare i Japan än i Sverige.

I dag gjorde jag mig i ordning och tog mig själv ut i Namba för att få tillgång till gratis Wifi. Jag ringde och kontaktade alla som jag behövde prata med, och just nu ska jag sova hos mina svenska polare i deras lägenhet vilket är en av anledningarna till hur jag haft möjlighet att ladda upp allt detta. De är otroligt trevliga och jag hoppas att vi kommer att hitta på en massa kul tillsammans.

Jag kan med all säkerhet säga att jag mår otroligt mycket bättre efter att ha grupperat mig med andra och har haft mycket tillgång till internet idag för att kontakta nära och kära. Just nu känner jag inte heller att det skulle vara några problem med att vara här i 6 månader till en början, stört trivs jag så kanske jag stannar hela året som planerat, vi får helt enkelt se vad som komma skall. I morn flyttar jag ut från min gamla lägenhet och bor ett par dagar hos mina svenska vänner tills mitt nya boende är fixat, de har en väldigt fin och fräsch lägenhet.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2019 DantesCookieJar

Theme by Anders Norén