DantesCookieJar

Personal blog and portfolio

Sakta men säkert och snart iväg

Nu återstår endast 8 dagar tills att det är dags att åka

På måndagen 18 september fick jag mitt CSN och begav mig nästan på direkten till min resebyrå. Därefter var det bara en sak kvar att göra, att lämna in mitt visumunderlag och andra dokument på japanska ambassaden i Stockholm.

Jag fick ett telefonsamtal i fredags om att jag har fått godkänt på min ansökan och ska hämta det idag, och sedan är det bara att vänta in tiden och börja packa. Redan ett par dagar sedan började jag med att sortera ut köksrelaterade saker som ska ges bort, läggas undan och lämnas kvar, och det som ska med. 

Slängt gammal mat och plockat ut grejer som jag vet att jag inte kommer att hinna äta och sådant som jag inte vill ha (fått gratis från butiken eller norpat från mina föräldrar :P). Det som jag har valt att ta med mig är mina två olika keramiska köksknivar, matpinnar, en vacker sked och en smörkniv i metall, dessa tar knappt någon plats vilket är trevligt. Sedan är jag lite osäker över om jag borde ta med min termosmugg och müsli/yoghurt bägare. Det som jag inte tar med är stekpannan, min lilla kastrull, försvarsmakten shaker, två skålar, en mindre tallrik, ett mini set med sockerbehållare och mjölkkanna.

Är iallafall klar med att sortera ut mina spel och konstnärsmaterial.
Måste också sälja min gamla skolböcker också…

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2019 DantesCookieJar

Theme by Anders Norén